Börtönben ül a Kismenők elhunyt sztárjának édesanyja – Ott lehet a temetésen?

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
Kismenők autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brutális autóbalesetben veszítette életét a Kismenőkben feltűnt Ó. Attila, amikor jogosítvány nélkül ült volán mögé. A 17 éves fiú édesanyja jelenleg börtönben ül, így kérdéses, hogy ott lehet-e fia temetésén.

A fiatal fiú jogosítvány nélkül vezette egy ismerősük autóját, mert haza szerette volna vinni egy barátját. Csakhogy elveszítette uralmát a jármű felett, és hatalmas sebességgel csapódott egy oszlopnak a Károly körúton.

Az autó teljesen összeroncsolódott. Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A szörnyű balesetet a Kismenők egykori sztárja nem élte túl. A fiút nagybátyja nevelte, aki a történtek óta sokkos állapotban van. Felröppentek olyan hírek, miszerint ő adta oda a slusszkulcsot a kamasznak, de később kiderült, ez nem igaz, mert neki autója sem volt.
Attila édesanyja jelenleg börtönben van egy kisebb bűncselekmény miatt.

„Már beadtuk a kérvényt, hogy kijöhessen a rácsok mögül a temetésre. Az illetékesek minden valószínűség szerint nem gördítenek akadályt. Szegény Andit lesújtotta a tény, hogy nem lehetett együtt a fiával az utolsó napjain. Lehet, hogy ezt sosem bocsátja meg magának, de mi azon leszünk, hogy tudassuk vele: a baleset miatt nem hibáztathatja magát" – árulta el a Borsnak egy rokon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.