Szabó Ádám vacsorázni vinné Köllő Babettet

Forrás: Szabó Ádám/Instagram -
Vacsora Szabó Ádám Köllő Babett Sztárban sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett az egyik adásban megjegyezte, hogy elvihetné őt vacsorázni Szabó Ádám. A frissen szakított énekes szaván fogná a színésznőt...

Szabó Ádám imádja a Sztárban sztár okozta rivaldafényt és azt is, hogy sokaknak megtetszett a külseje is. Leginkább azonban annak örül, hogy a műsor kapcsán sokak számára kiderült, hogy ő nem csak egy harmonikás, hanem egy tehetséges énekes is.

Szabó Ádám Forrás: Szabó Ádám/Instagram

"Jólesik, hogy nem csak szakmailag, de külsőleg is elismernek, magabiztosságot ad. Én pedig minden rajongói üzenetre kedvesen reagálok, aki bánt, azt sem bántom meg. Szerintem azzal sincs gond, ha valaki, aki a médiában szerepel, megtetszik valakinek, és az illető ráír. Ez nem gáz. Ettől függetlenül jobban szeretem, ha nekem kell meghódítani a lányt, az erősíti a férfiasságom. (...) "Ez alap, ha már mondta Babett, akkor

biztos, hogy elviszem, hisz egy vacsorában nincsen semmi

(...)Főleg az esik jól, hogy már nem csak harmonikásként tekintenek rám, hanem énekesként is. A Sztárban sztár által a karrierem is fejlődhet, és már azt is tudom, hogyan építem tovább" - mesélte a Borsnak Ádám.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.