Barátnőmmel séta közben - Magányos férfiaknak készítettek robotkezet japán kutatók - Fotó

séta férfi robot kar magányos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magányos férfiak már jó ideje ki tudják elégíteni szexuális éhségüket különféle kütyükkel, sétálniuk azonban egészen eddig egyedül kellett. Most erre is találtak megoldást japán kutatók.

A japán Gifu Egyetem kutatócsoportja álmodta meg azt a női robotkezet, amit magányos férfiak szorongathatnak séta közben. A termék a "Barátnőmmel séta közben" nevet kapta.

Magányos férfiaknak készítettek robotkezet japán kutatók Forrás: YouTube

A rugalmas, gumiszerű anyagból készült kézfej alkarját egy fémváz helyettesíti, ezt tudja a saját karjához rögzíteni a használója. A szerkezet érzékeli, ha megszorítják, és mint egy igazi, hű társ, viszonozza is azt, ő is erősebben kulcsolja tulajdonosának kezét. Ha pedig ez sem lenne elég, eláruljuk, hogy a robotkéz kézmeleg és izzadni is tud a pórusain keresztül. Készítettek a műkarhoz egy mobilos alkalmazást is, ami lépéshangokat és ruhasuhogást játszik le séta közben, hogy az érzés még valóságosabb legyen - írja a Ripost.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.