Anyja nélkül temették el a Károly körúti tragédiában elhunyt 17 éves fiút

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
Károly körút Kismenők baleset tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kismenőkben feltűnt 17 éves Ónodi Attila annak ellenére ült a volán mögé, hogy még nem szerzett jogosítványt, így nagy sebességgel oszlopnak csapódtak a Károly körúton. A fiú édesanyja, Csendi Andrea azonban börtönben ül, így nem vehetett részt a búcsúztatón. 

A megtört asszony a Borsnak adott exklúzív interjújában mesélt arról a napról, amikor megtudta, hogy fia nincs többé:

„Reggelente és esténként gyógyszereket kell szednem, mert többféle betegség is gyötör. Napi kétszer nyugtatót is kapok. A tragédia napján is hozták nekem a pirulákat, de a tisztnőn azonnal láttam, hogy valami baj van. Mondta is, hogy mondaniuk kell valamit, majd az alezredes úrnak adta át a szót. Tőle tudtam meg, hogy Attila nincs többé, de akkor még nem voltam hajlandó ezt felfogni. Azt mondogattam magamnak, hogy a halott fiú egyszerűen nem lehet az én fiam. Később a TV2-n megláttam, hogy a Kismenők című műsorból idéznek, abban a pillanatban oszlott el minden kétségem" – zokogva nyilatkozta a lapnak Andrea.

Attila a helyszínen életét vesztette, barátját életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

„Én laktam a kisebbik szobában Attikával. Október 15-én reggel jöttek értem a rendőrök, szó szerint az ágyból vittek el a fiam mellől. Akkor találkoztunk utoljára" - csuklott el a hangja.

Jól tanult, és az volt a vágya, hogy kiutazzon 5 évre New Yorkba"

Andreának fogalma sincs kié volt az autó, amit vezetett:

„Azt biztosan kijelenthetem, hogy mi sosem engedtük meg neki, hogy volán mögé üljön. Csak úgy tudom elképzelni, hogy a slusszkulcsot elcsente. A határozott tiltás ellenére szeretett vezetni, már alig várta, hogy megszerezze a jogosítványt. A közelmúltban kezdett el járni tanfolyamra"

Attilát az édesapja akaratának megfelelően szombaton, egy órakor Vilmányban helyezték örök nyugalomra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.