Nagyot fordul az időjárás: hétvégére ideérhet az igazi tél

Forrás: Thinkstock -
eső időjárás hózápor köd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén már jóval 10 fok alá esik hőmérséklet, és fagyokra is lehet számítani a hajnali órákban, illetve akár hózápor is előfordulhat a hegyekben.

Kedden elvonul a felhőzet, ám délen és keleten szórványosan esőzés is lehetséges. A legalacsonyabb hőmérséklet 3-8 fok között lesz e legnagyobb 8 és 13 fok között.

Szerdán reggel sokfelé várható köd, viszont napközben akár a nap is kisüthet. Ám a minimum hőmérséklet -1 és 5 fok között lehet, a maximum pedig 7-12- fok.

A fotó illusztráció. Forrás: Thinkstock

Ezt követően továbbra is ködös reggelekre számíthatunk, de napközben némi napsütésre is van kilátás. Szórványosan szitálás is előfordulhat.

Hétvégén a Dunántúlón zápor, eső, sőt a hegyekben hózápor is lehet. Csökken a hőmérséklet is, vasárnap már csak -3 és 4 fok lesz a minimum hőmérséklet és a legmagasabb is csak 3-8 fok.
Forrás: MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.