Czutor Zoli feleségének hisztiszobája van: közös dallal rukkoltak elő

Czutor Zoli feleség család közös dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Czutor Zoli és felesége első közös dala.

„10 éve vagyunk együtt, 9 éve vagyunk házasok. Mivel Zolinak otthon is van egy stúdiója, szinte minden dal feléneklésénél ott voltam. Mindig beleénekeltem, csak az nem lett rögzítve" – mondta nevetve Czutor-Kilián Zsanett, aki a nyár folyamán találta meg azt a zenei stílust, amely igazán közel áll hozzá. „Épp nyaraltunk, amikor akusztikus gitáron próbálgattam ezt a dallamot. Zsaninak egyből megtetszett, mondta is, hogy 'Na ez az, amiből dalt kell csinálnunk!'. Ezután elkezdtük összerakni ezt a kicsit melankolikus dalt, aminek a végkicsengése pozitív. Viták vannak néha közöttünk is, a szerelmet, kettőnk szerelmét azonban sosem kérdőjeleztük meg" – tette hozzá Czutor Zoltán, akinek felesége könnyen teszi túl magát a vitákon, problémákon.

Czutor Zoli és felesége, Zsanett Forrás: Sláger Reggel

„Olyanok vagyunk, mint egy olasz család. Néha van ajtócsapkodás, sértődés. Sőt, nekem van egy hisztiszobám is. Amikor már érzem, hogy robbanna a dolog, inkább félrevonulok ide. Légzésgyakorlatokat végzek, zenét hallgatok, ha itt vagyok, a család is tudja, hogy erre most szükség van, különben elgurulna a gyógyszerem. Általában 5 perc is elég itt, kisimulok és utána minden mehet tovább" – árulta el Czutor-Kilián Zsanett a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Viktorin Tamásnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.