Tóth Gabi házasságáról vallott: így erősítik a szövetségüket évről-évre

Forrás: Instagram/Tóth Gabi -
Tóth Gabi házasság Krausz Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi Krausz Gáborral való házasságáról vallott.

"Egyelőre sikerrel vettük az akadályokat, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy minden nap egy rózsaszín csillámpóni köd.

Így öleli egymást Tóth Gabi és Krausz Gábor: fotó Forrás: Instagram/Tóth Gabi

A kapcsolatunk rengeteget változott az elmúlt hónapokban és változik folyamatosan.
Régen soha nem értettem, amikor azt mondták, hogy dolgozni kell egy kapcsolaton. Hát, most megértettem. Mert bizony, nem mindig elég a szerelem, tenni kell azért, hogy a mindennapok zaja ne furakodjon bele az idillbe.
És itt utalnék vissza arra, amit a nagymamámtól idéztem, akit a papa halála után kérdeztem a 62 évig tartó házasságuk titkáról és aki azt mondta, hogy soha nem aludtak el haraggal a szívükben.

Én elég lobbanékony nő vagyok, és a Krausz ezt elég jól kezeli. Megtanulta, hogy hagyni kell tombolni és akkor hamar elül a vihar.

Igy aztán én meg hamar rájöttem, hogy nem érdemes nagyon felhúznom magam, mert nem fog történni semmi. A Krausz nem megy bele, akkor meg minek strapáljam magam. Őt is hagyni kell, amikor felhúzza magát, bár az amúgy is kevésbé látványos, mint az én balhéim. Mondjuk ő az örömöket is halkabban éli meg. Most nem emlékszem, hogy írtam-e korábban, de ő a 'belül bont pezsgőt'-típus. Az elmúlt 3 évben sikerrel csiszolódtunk egymáshoz, és már bölcsebben szeretjük egymást.

Már nem feltétlenül a szenvedély jellemzi leginkább a kapcsolatunkat, hanem a szövetség.

Az is érdekes, hogy én panaszkodhatok rá, vagy netán szidhatom mondjuk egy barátnőmnek (soha!), de azt nem tűröm, hogy más tegye. Ő az én Krauszom, és történjen bármi, a nagymamám tanácsát mindig megfogadom: nem alszunk el haraggal a szívünkben" - olvasható Gabi blogján a család.hu oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.