Felszállt a repülő, majd leszakadt a hajtómű borítása - Videó

Forrás: Shutterstock -
repülő videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vissza kellett fordulnia Okinavára a JAL Japan Airlines egyik gépének, miután leszakadt a hajtómű  borítása. Egy utas videót készített az esetről. 

A JAL Boeing 777 típusú gépe 178 utassal a fedélzeten indult el Okinaváról Tokióba, ám az utazás nem tartott sokáig, ugyanis egy váratlan meghibásodás miatt muszáj volt leszállniuk. Nem sokkal a felszállást követően a gép baloldali hajtóműve meghibásodott, és leszakadt a borítása - írja az Aviation Herald.

Szerencsére a hiba 35 perccel az indulást követően jelentkezett, így a pilóta rövid időn belül le tudta tenni a gépet, és így senkinek nem eset bántódása. Az egyik utas videót készített az esetről, így jól látható a felszállás és a leszállás is, ám mivel a jobb oldalon ült, így a meghibásodott hajtomű nem látszik a felvételen, viszont a gép rázkódása igen.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.