Erre kényszerült Bódi Guszti és unokája a járvány miatt: "Van, hogy akár 9 -10 órát is az utcán kell töltenünk"

Forrás:Muzsika TV -
Bódi Guszti pizzafutár koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Guszti is beállt azon hírességek sorába, akik új területen próbálják ki magukat, ha már a járvány miatt nem dolgozhatnak a szakmájukban. 

Bódi Guszti szerint nincs semmi szégyellnivaló abban, hogy pizzafutárnak állt, hiszen a jelenlegi helyzet megköveteli, hogy az ember legyen rugalmas, és kreatívan álljon hozzá a pénzkereséshez. Rengeteg hazai művésznek szűnt meg tartósan a munkája, akik közül sokan döntöttek úgy, hogy más területen próbálják ki magukat.

Bódi Guszti és Bódi Margó Forrás:Muzsika TV

"Van némi megtakarításunk, de azt nem szeretnénk elherdálni. Az unokám bejelentette, hogy jelentkezik az egyik ételkiszállító céghez futárnak, mi pedig áldásunkat adtuk a tervére, mi több, én magam is rendszeresen segítek neki, hiszen sajnos bőven van szabadidőm" - mesélte a híres zenész, aki büszke rá, hogy az unokája inkább dolgozik, mint a szüleitől kér.

"Van, hogy akár 9 -10 órát is az utcán kell töltenünk, de addig is együtt vagyunk. Ha például az unokám egy környéken több címet kap, akkor beülünk a kocsijába, és miközben ő az egyik házba becsenget, én viszem ki az ételt a másikba. Baseballsapkát és maszkot is viselek, de ha felismernek, nagyon örülnek nekem" - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.