Nagyon aggódnak a barátai Tóth Andiért: szorongás is kialakulhat az állandó bántás miatt

kritika komment Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andit egyre több kritika éri, ő pedig nem hagyja szó nélkül. Felveszi a kesztyűt, ám ez nem biztos, hogy a legjobb taktika, legalább egy pszichológus szerint. Barátai is nagyon aggódnak az énekesnőért. 

Tóth Andi barátai aggódnak az énekesnőért, ami érthető is, hiszen egyre több kritikát kap a közösségi oldalán. Éppen ezért nemrég kendőzetlenül ki is nyílvánította véleményét, ám ez csak olaj volt a tűzre.

Tóth Andi Forrás: Tóth Andi/Instagram

"Aki kedvel, az ilyennek kedvelt meg, aki nem meg haladjon tovább. Ha többet foglalkoznál a saját életeddel, mint az én személyemmel nem lennél egy rakás bánat. Tisztelet a kivételnek. Tőlem szidjál, a JóIsten úgy is beleveri az arcod a betonba. Szép szombatot" - írta a többi között Andi.

Tóth Gabi is kifejezte már aggodalmát, de Tóth Andiért több barátja is aggódik, egy pszichológus szerint pedig nem jó taktika felvenni a kesztyűt.

Ez a mocskolódás még egy olyan embert is kiborít, aki hosszabb ideje van szem előtt. Ráadásul most a művészek is feszültebbek, hiszen hónapok óta nincs munka,

Blikknek

Azt felejtik el sokan, hogy a híres ember is ember.

"Vidám, vagány, kedves lány, de azt is megértem, egy idő után a pocskondiázást nehéz tűrni, még akkor is, ha én a diplomatikusabb út híve vagyok" - mondta Kocsis Tibor. Szerinte sokan el sem hinnék, mennyi igazságtalan, rosszindulatú megjegyzés érkezik, amit nehéz szó nélkül hagyni.

A kiírása olaj volt a tűzre, így nem biztos, hogy ez a jó taktika.

"A legjobb lenne, ha nem venné fel a kesztyűt, mert ezzel csak belemegy egy megnyerhetetlen, állandó harcba" - mondta Makai Gábor klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, aki szerint az ember hajlamos egy idő után el is hinni, amit olvas, aminek súlyos következményei lehetnek.

Aki folyamatosan negatív dolgokkal szembesül, agresszióval, frusztrációval, abban bizony kialakulhat szorongás és más lelki problémák is"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.