Demcsák Zsuzsa gyerekek család kamasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa kamaszkorban lévő gyerekeiről mesélt.

Zsuzsa méltán büszke a tinédzserkorú Tamarára és Benedekre, akik mind a sportot, mind a tanulást komolyan veszik. Éppen abban a korban járnak, amikor a tinik elkezdenek bulizni – de vajon a televíziós engedi-e nekik?

Demcsák Zsuzsa Forrás: Demcsák Zsuzsa / Instagram

„Ha a világjárvány nem szól közbe, akkor most lehet, hogy mi is ebben a korszakban lennénk, de így egyelőre nem is merült fel effajta igény. Viszont szeretnek a barátaikkal találkozni; van, amikor ott alszanak, de azt is szeretem, amikor nálunk vannak. Nagyon erős baráti kötelékeik vannak" – meséli Zsuzsa a HOT! magazin holnap megjelenő, ünnepi dupla számában, elárulva azt is, hogy melyik gyerek hasonlít rá a természetében.

„Tamara inkább az érzelem oldaláról, Benedek inkább az értelem oldaláról közelít meg minden kérdést. Én tanulok mind a kettőjüktől."

A műsorvezető mélyinterjúját megtaláljátok a holnapi HOT!-ban – akár digitális formában is, ITT.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.