Több, mint 30 év után meglett az eltűnt kislány gyilkosa

Forrás: Thinkstock -
gyerekgyilkosság eltűnt nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 9 éves Michaela Joy Garecht-et még 1988-ban rabolták el egy áruház parkolójából. A nyomozást felfüggesztették, mert nem akadtak a tettes nyomára. Ám most a DNS-minták alapján előkerült a gyerek gyilkosa.

Egy kaliforniai bevásárlóközpontban volt még 1988 novemberében a 9 éves Michaela Joy Garecht az édesanyjával. Csakhogy a kislány kiment a parkolóba míg anyukája vásárolt, hogy kipróbálja egy barátja rollerjét.

Ám ezután nem látták őt többé, a rendőrség hiába nyomozott, nem találtak semmit, még csak gyanúsított sem volt.
Csakhogy most újranyitották az aktát, és lefutatták a DNS-mintát az adatbázisban, ami az 59 éves David Misch-hez vezetett, aki 1989 óta ül börtönben gyilkosságért.

A fotó illusztráció. Forrás: Thinkstock

A kislány édesanyja blogjában így beszélt a történtekről:
„Úgy érzem, elvesztem a sötétségben. Miféle szörnyeteg képes erre? Mégis mi visz rá arra egy embert, hogy ilyen borzalmas dolgot tegyen?"

A gyerek holtteste sosem került elő, még nem tudni a férfit mi vitte rá a gyilkosságra. Azon kívül, hogy megölt egy 36 éves nőt az otthonában – amiért most börtönben van – úgy tűnik, köze lehet egy '86-ban történt kettős gyilkossághoz is, a vizsgálatok jelenleg is folynak – írta a People.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.