Halálos gázrobbanás és tűz ütött ki múlt éjszaka Gyöngyösön - Videó

Gyöngyös videó tűz gázrobbanás halálos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt éjszaka gázrobbanás történt, majd tűz ütött ki egy társasházban Gyöngyösön. Egy ember életét veszítette. 

Nagy Csaba, a Heves megyei katasztrófavédelem szóvivője azt mondta, hogy a detonáció nem sokkal éjfél után egy háromemeletes, 24 lakásos, téglaépítésű társasházban történt, eddig tisztázatlan okból. A Verseny utcai épület egy második emeleti lakása a robbanástól kigyulladt és teljes terjedelmében égett - tette hozzá - írja az Origo.

A lángok megfékezésére Egerből, Hatvanból, Jászberényből, Hevesről, Aszódról és Bátonyterenyéről nyolc járművel érkeztek tűzoltók, akik a házból negyvenkét embert menekítettek ki, közülük hatot egy közeli általános iskolában helyeztek el, a többiek rokonokhoz mentek.

A tüzet több oldalról oltva a katasztrófavédelem munkatársai az égő lakásban egy holttestet találtak - tájékoztatott a szóvivő. A robbanásban megsérült ingatlan állapotát és az eset körülményeit tűzoltók, rendőrök és statikusok jelenleg is vizsgálják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.