Kábítószerrel bukott le egy férfi a kijárási tilalom alatt Budapesten

férfi rendőrség kijárási tilalom Budapest kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A járőrök a kijárási tilalom alatt  2020. január 5-én 21 órakor igazoltattak egy férfit Budapest belvárosában.

A belvárosi járőrök 2020. január 5-én 21 órakor igazoltattak egy zavartan viselkedő férfit a főváros V. kerületében, a Báthory utcában. Átvizsgálták a férfi ruháját, táskáját, és összesen mintegy bruttó 150 gramm kábítószergyanús anyagot találtak nála. Előkerült még hat mobiltelefon és egy más nevére kiállított személyi igazolvány is - olvasható a police.hu oldalán.

Rendőrök buktattak le egy férfit kábítószerrel a kijárási tilalom alatt Budapesten Fotó: Csudai Sándor - Origo

A rendőrök a 40 éves Z. Árpádot előállították a rendőrkapitányságra.

A nyomozók kutatást tartottak a férfi érdi lakcímén, és lefoglaltak további 6,45 gramm kábítószergyanús anyagot, injekciós tűket és más nevére kiállított okmányokat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói Z. Árpádot kábítószer birtoklása és okirattal visszaélés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Ellene szabálysértési feljelentést is tettek a kijárási tilalom megszegése miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.