Szűcs Judith nem adja fel, őszintén mesélt a párkapcsolatáról

Forrás: Fem3 -
esküvő házasság koronavírus Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűcs Judith és kedvese már egy ideje szeretnének egybekelni, de valami mindig közbeszól.

Ahogy azt korábban megírtuk, Szűcs Judith 10 évvel ezelőtt találta meg élete párját, akivel azóta is boldogan élnek együtt. 9 évvel ezelőtt kérte meg az üzletember az énekesnő kezét, de az esküvőre mostanáig nem került sor. Korábban a pörgős élet, a sok munka miatt nem tudtak alkalmat keríteni a nagy napra, most pedig a covid-járvány miatt kell várniuk.

Forrás: Fem3

"Nem volt kitűzve a pontos dátum, de mindkettőnknek fontos, és régóta szeretnénk már egybekelni. A jelen helyzet azonban ismét nem alkalmas egy ilyen eseményre, úgyhogy ez megint tolódik egy picit. Nem gondolom, hogy maszkos násznép előtt, maszkban szeretném megcsókolni az uramat" - mesélte Judith, akit egyébként egyáltalán nem zavar, hogy már sok éve menyasszony.

"Én így is azt érzem, hogy immáron tizenegy éve házas vagyok, tizenegy éve férjem van, s most nem a lagzi a legfontosabb. Először is álljon helyre a világ, legyünk beoltva, én már regisztráltam is, mert mégiscsak 67 éves vagyok. Aztán köszöntsön be végre a tavasz, a jó idő, és egy új, szebb jövő. Számomra most ez a prioritás" - írja a Bors alapján a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.