Családi házat építenek a fogyatékos gyermekeit egyedül nevelő édesanyának

Forrás: -- -
anyaság önfeláldozás összefogás csoda fogyatékosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig nagyon szívmelengető látni, amikor az emberek összefognak egy nagyobb ügy érdekében. Ez történt most meg az édesanyával, aki 40 éve egyedül neveli fogyatékos gyermekeit, Gábort és Krisztiánt – adta hírül a szeretlekmagyarország.hu.

Özv. Gyenizs Józsefné élete azután változott meg, hogy a ferencvárosi tévé Sansz című műsora lehozott egy riportot az önfeláldozó édesanyáról. A riportban elmondta, hogy mivel egyedül neveli gyermekeit, mindenről le kellett mondania, tulajdonképpen a négy fal között éli az életét. Bár minimális támogatást kap, az gyorsan elmegy az omladozó ház költségeire.

Illusztráció Forrás: --

A riport megjelenését követően megmozdult az ország, összefogás indult, hogy segítsenek az édesanyának. Mivel az ingatlan menthetetlen, ahol él, így új házat szeretnének neki építeni. Eddig már összegyűlt 5-6 millió Forint, így az anyagi támogatás még jól jön. De emellett praktikus felajánlásokat és szakemberek jelentkezését is szívesen fogadják.

Özv. Gyenics Józsefné nagyon meghatódott a sok segítségtől:

Az özv. Gyenizs Józsefné megsegítésére létrehozott Facebook-oldal itt érhető el.

Fogyatékos gyermek érkezése a családba mindig emberfeletti kihívások elé állítják a szülőket. Nemrég Katie Price hozta meg azt a szomorú döntést, hogy autista fiát egy intézménybe adja, ahol megfelelő ellátást kaphat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.