Az AWS zenekar tagjai videón üzentek a rajongóknak: erre kérik őket

búcsú Siklósi Örs AWS
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az AWS zenekar tagjai szerettek volna lehetőséget biztosítani a rajongóknak arra, hogy elbúcsúzhassanak Siklósi Örstől. Az Akvárium lépcsőjének alján tehetik ezt meg, ugyanakkor mindenkit arra kérnek, tartsák be a járvány miatt meghozott szabályokat.

Az AWS zenekar tagjai videós üzenetet tettek közzé közösségi oldalukon, hogy tudassák a rajongókkal, hogyan vehetnek búcsút a 29 évesen leukémiában elhunyt Siklósi Örstől. Arra kérnek mindenkit, hogy tartsák be a járvány miatt meghozott szabályokat, viseljenek maszkot, ne gyülekezzenek, és a gyertya meggyújtása után adják át a helyet másoknak.

"Létrehoztunk egy helyet, az Akvárium lépcsői alján, ahol el tudtok köszönni Örstől. Egy hétig lesz lehetőségetek erre. Ez nem egy szervezett megemlékezés, ez egy gyertyagyújtás.
Arra kérünk Titeket tartsátok tiszteletben a következő kéréseinket és vegyétek figyelembe a hatályos járványügyi szabályozást:

  • A járványra való tekintettel korlátozott számban tudtok majd lejönni gyertyát gyújtani. Ne egyszerre, ne tömegesen érkezzetek.
  • Tartsátok be a 2 méteres távolságot egymás között és mindenkinek kötelező a maszk viselése!
  • Mivel mindenfajta gyülekezés tilos, így gyertya gyújtás után kérlek engedjétek a többieket is és hagyjátok el a helyszínt.
  • Kérünk a helyszínen kívül (az Erzsébet téren) se gyülekezzetek" - írták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.