Tragédia: magyar bejárónőt gyilkoltak meg Németországban

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halál tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iratok nélkül, egy szakadt melegítőben találtak rá a magyar bejárónőre a németországi Kaisereslauterben. Az asszonyt meggyilkolták, a rendőrség gőzerővel keresi a gyilkost – adta hírül a Bors.

B. Diána, a 48 éves ózdi asszony munka reményében utazott tavaly Németországba és végül Kaiserlauterben helyezkedett el egy amerikai család bejárónőjeként.

Dia nagyon kedves nő volt, tisztességgel dolgozott, Németországba is azért ment ki. Nagyon remélem, hogy hamarosan meglesz az, aki ezt művelte vele, és a családja olyan végtisztességet adhat neki, amit megérdemel" – mesélte a nő egyik ismerőse.

bántalmazás Forrás: Shutterstock

Diánát a magyar rendőrség is eltűntként kezelte, miután december 8. után nyoma veszett. Édesanyjával szoros kapcsolatot ápolt, gyakran beszéltek, így az asszony azonnal bejelentette lány eltűnését.

Dia pedig minden jel nélkül szívódott fel. Amikor a holttestet megtalálták, nem voltak nála iratok, így a család egészen januárig reménykedett, hogy előkerül. Sajnos január első hetében minden reményük odaveszett" – nyilatkozta az ismerős.

Az ügy körül rengeteg a kérdőjel. A sajtó szerint a rendőrség már karácsony előtt letartóztatott egy férfit, ő azonban tagadja a vádakat. A rendőrség most lehetséges szemtanúkat keres, akik tudnának segíteni a nyomozásban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.