Az anya vizelettel itatta gyermekeit, mert az interneten azt látta, ez megvéd a koronavírustól

Forrás: Shutterstock -
vizelet koronavírus gyógymód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizony a koronavírus kapcsán rengeteg az álhír, épp ezért fontos, hogy mindig hiteles forrás alapján tájékozódjunk, különben úgy járhatunk mint ez az anya.

Egy anya, akinek se a nevét, se lakhelyét nem hozták nyilvánosságra, bedőlt egy internetes videónak. Ebben tudományos köntösben arra hívják fel az emberek figyelmét, hogy ha minden reggel megisszák a saját vizeletüket, akkor az kellő védelmet nyújt a koronavírussal szemben, sőt, a fertőzötteket ki is gyógyítja.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

Egy anya, aki nem bízik a vakcinákban, de féltette a családját pedg bedőlt ennek. Négy napon keresztül itta a vizeletét, de nem csak magán, gyerekein is alkalmazta ezt a "gyógykezelést".

Mivel a nő nem akart ártani, és szerencsére senki sem lett beteg a vizelet fogyasztásától, csupán egészségügyiseg mentek ki a családhoz, hogy teljekörű felvilágosítást adjanak. - írja a MyLondon News.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.