Meghan Markle és Harry herceg Valentin-napon hozta nyilvánosságra, hogy a kis Archienek hamarosan kistestvére születik. A szakértők szerint Meghan körübelül 5 hónapos terhes lehet most.

Természetesen rögtön beindultak a találgatások, hogy kisfiú vagy kislány lesz a hercegi pár gyermeke és vajon hogy fogják hívni. A következő kérdés pedig az, vajon Meghan hol fogja világra hozni kisbabáját.

A modell, Caprice Bourret szerint elég valószínű, hogy a hercegnének a Nyugat-Hollywoodban található Cedars-Sinai magánkórházra esik majd a választása, mely a "legjobbak legjobbika". Olyan sztárok szültek már itt, mint Beyonce, Eva Longoria és Kim Kardashian. A szolgáltatások magas színvonalúak, mint egy ötcsillagos luxusszállodában - fodrász, körmös, kozmetikus és lábmasszőr is a kismamák rendelkezésére áll - írja az express.co.uk.

Harry herceg Meghan MarkleForrás: Getty Images/2017 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

A klinika extra szolgáltatásokat is kínál: Meghan anyatejéből ékszert készíthetne vagy elfogyaszthatná a saját méhlepényéből készült csokitrüffelt. Caprice szerint ez tetszene a hercegnének, hisz mindig is nagyon komolyan vette az egészséges életmódot.