Ezen a magánklinikán szülhet Meghan Markle: olyan, mint egy luxusszálloda

luxus Meghan Markle szülés várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry herceg Valentin-napon hozta nyilvánosságra, hogy a kis Archienek hamarosan kistestvére születik. A szakértők szerint Meghan körübelül 5 hónapos terhes lehet most.

Természetesen rögtön beindultak a találgatások, hogy kisfiú vagy kislány lesz a hercegi pár gyermeke és vajon hogy fogják hívni. A következő kérdés pedig az, vajon Meghan hol fogja világra hozni kisbabáját.

A modell, Caprice Bourret szerint elég valószínű, hogy a hercegnének a Nyugat-Hollywoodban található Cedars-Sinai magánkórházra esik majd a választása, mely a "legjobbak legjobbika". Olyan sztárok szültek már itt, mint Beyonce, Eva Longoria és Kim Kardashian. A szolgáltatások magas színvonalúak, mint egy ötcsillagos luxusszállodában - fodrász, körmös, kozmetikus és lábmasszőr is a kismamák rendelkezésére áll - írja az express.co.uk.

Harry herceg Meghan Markle Forrás: Getty Images/2017 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

A klinika extra szolgáltatásokat is kínál: Meghan anyatejéből ékszert készíthetne vagy elfogyaszthatná a saját méhlepényéből készült csokitrüffelt. Caprice szerint ez tetszene a hercegnének, hisz mindig is nagyon komolyan vette az egészséges életmódot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.