Meghan Markle és Harry herceg Valentin-napon jelentette be, hogy második gyermeküket várják. A fogadóirodák megtették tétjeiket - szerintük Diana vagy Thomas lesz a baba neve.

A vasárnapi nagy bejelentés megmozgatta a világot. Bár még nem tudni, hogy Archie testvére kisfiú vagy kislány lesz, a fogadóirodákban rögtön elindult a találgatás, vajon hogy fogják hívni a hercegi pár babáját - írja a Daily Star.

A bukmérek szerint, ha kislány születik, akkor Harry édesanyja után a Diana nevet fogja kapni. Ellenben ha kisfiú érkezik a családba, akkor Thomasnak fogják hívni - Meghan édesapja után. További királyi nevek is felmerültek, mint az Elizabeth, Albert vagy Philip.

Meghan Markle és Harry Herceg Archie-val.Forrás: WireImage/2019 Pool/Samir Hussein/Toby Melville

A fogadóirodák korai adatai alapján az emberek meg vannak róla győződve, hogy ezúttal egy kislány érkezik a családba.

Meghan és Harry okozhat némi meglepetést, ugyanis kisfiúkat sem hagyományos módon keresztelték el. Az Archie név egy modern csavar volt - a német eredetű Archibald becézése, jelentése pedig: vakmerő, bátor. Maga a keresztnév egyre nagyobb népszerűségnek örvend Nagy-Britanniában, már 2017-ben benne volt a húsz leggyakoribb, Angliában adott fiúnév között.