Így fogják hívni Meghan és Harry herceg második gyermekét

Forrás: WireImage/2019 Pool/Samir Hussein/Toby Melville -
Meghan Markle névadás babavárás várandósság Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry herceg Valentin-napon jelentette be, hogy második gyermeküket várják. A fogadóirodák megtették tétjeiket - szerintük Diana vagy Thomas lesz a baba neve.

A vasárnapi nagy bejelentés megmozgatta a világot. Bár még nem tudni, hogy Archie testvére kisfiú vagy kislány lesz, a fogadóirodákban rögtön elindult a találgatás, vajon hogy fogják hívni a hercegi pár babáját - írja a Daily Star.

A bukmérek szerint, ha kislány születik, akkor Harry édesanyja után a Diana nevet fogja kapni. Ellenben ha kisfiú érkezik a családba, akkor Thomasnak fogják hívni - Meghan édesapja után. További királyi nevek is felmerültek, mint az Elizabeth, Albert vagy Philip.

Meghan Markle és Harry Herceg Archie-val. Forrás: WireImage/2019 Pool/Samir Hussein/Toby Melville

A fogadóirodák korai adatai alapján az emberek meg vannak róla győződve, hogy ezúttal egy kislány érkezik a családba.

Meghan és Harry okozhat némi meglepetést, ugyanis kisfiúkat sem hagyományos módon keresztelték el. Az Archie név egy modern csavar volt - a német eredetű Archibald becézése, jelentése pedig: vakmerő, bátor. Maga a keresztnév egyre nagyobb népszerűségnek örvend Nagy-Britanniában, már 2017-ben benne volt a húsz leggyakoribb, Angliában adott fiúnév között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.