Új dallal és klippel jelentkezik Rico, Miss Mood és T.Danny - Klippremier

klippremier videó Miss Mood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rico és Miss Mood, valamint T.Danny neve garancia a sikerre. A hármas ezúttal egy lenyűgöző kollaborációban találkozik. Dóri gyönyörű hangja és Rico, valamint T.Danny ütős rapbetétei parázsként izzanak a dallamos zenei alapon. A fülbemászó dalszöveg a világban uralkodó bizonytalanságra reflektál és üzenetként szolgál, hogy sose adjuk fel a reményt.

„Örök optimista emberként mindig is feladatomnak éreztem pozitív energiát adni át a zenén keresztül. Ezzel a dallal szeretnénk tartani a lelket az emberekben, és üzenni: nincsenek egyedül"- vallja az énekesnő, Miss Mood.

„Az elmúlt 12 hónap nem csak minket, és nem csak a hazánkat, hanem az egész világot érinti. Most ez kívánkozott ki, ez a helyzet szülte a legújabb dalunkat"- tette hozzá Rico.

T.Danny két éve üstökösként robbant be a zenei világba, több tízmilliós lejátszást generáló dalait falja a közönség. A pop-rap páros, vagyis Rico és Miss Mood már régi motorosok, a duó 2016-ban robbantotta fel a YouTube-ot és a streaming szolgáltatókat „Vihar" című remekkel, ami már több, mint 30 millió megtekintésnél jár. Szerzeményeiket nem csak a rajongók, hanem a szakma is imádja, de még közel sem fogytak ki az ötletekből.

„Számunkra sokkal fontosabb a minőség, mint a mennyiség! Rengeteg ötletünk pihen a fiókban, de sosem azért nyitjuk ki, hogy valami legyen már"- részletezi Erik.

A rendhagyó felállás nem véletlen, hiszen Erik korábban már dolgozott Danival, így adta magát az ötlet, hogy ezúttal hármasban mutassák meg, mire képesek. A csapat összeszokottan dolgozott, gördülékenyen haladtak, a minőségre pedig nem lehet panasz, hiszen a dal zenei producere SMiTHMUSiX volt, aki a legsikeresebb hazai produkciókban már bizonyított.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.