Orbán Viktor bejelentése: egy dologban szigorítás várható

Forrás: Orbán Viktor/Facebook -
szigorítások szabályok Orbán Viktor intézkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió péntek reggeli "Jó reggelt, Magyarország!" című műsorában beszélt arról, hogy a határoknál mindenképpen szigorításokra lesz szükség.

A kormányfő kiemelte, hogy a járvány gyors terjedését előidéző vírusmutánsok miatt szigorúbb utazási szabályokra van szükség. Ebből kifolyólag az üzleti célú utazásokat is radikálisan korlátozni fogják, ami leginkább az üzletembereket fogja érinteni - írta meg a Bors.

Orbán Viktor, Kossuth rádió Forrás: Orbán Viktor/Facebook

A miniszterelnök azt is kiemelte, hogy emelt szintű készültséget rendelt el a kórházakban. A harmadik hullám miatt mindenképpen vissza kell hozni azt a készültségi fokot, amit áprilisban vagy novemberben alkalmaztak az egészségügyi intézményekben.

Orbán Viktor a napokban arról beszélt, hogy egy dologban várható enyhítés a közeljövőben. Mivel az idősotthonok lakóit már 80%-ban beoltották, így az ő számukra szeretnének megoldást találni arra, hogy láthassák hozzátartozóikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.