Hol van az emberség? Plüssmacit loptak a rákban elhunyt kislány sírjáról - Videó

gyermekhalál leukémia gyász videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy egyszerű vérvétel során derült ki, hogy a kis Vivien szervezetét leukémia támadta meg. Hónapokig küzdöttek az életéért, de sajnos nem tudták megmenteni.

A 10 éves Vivien hősiesen küzdött a rák ellen. A kórházban minden egyes fájdalmas vizsgálatért vagy kezelésért egy gyöngyöt kapott, a kislány végül 315 darabot gyűjtött össze, de sosem panaszkodott. Egy nap feltette anyukájának a kérdést, hogy ebbe bele lehet-e halni és imádkozott Istenhez, hogy hazamehessen családjához. Végig hittek a gyógyulásában, de egy fertőzés miatt feladta a kislány szervezete a harcot.

A TV2 Tények műsorában édesanyja arról beszél, hogy csak akkor nyugszik meg a lelke, ha kijár kislánya sírjához a temetőbe. Ott úgy érzi, mintha még mindig együtt lennének Viviennel. Azonban itt sem lehet nyugta - valakik ugyanis gátlástalanul ellopják a kislány sírhelyére helyezett játékokat és plüssállatokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.