Feszültség a Bajnokoknál: "Eszméletlenül nagyot csalódtam benne"

Forrás: TV2 -
Exatlon Hungary feszültség Bajnok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bajnokok között kisebb vitát robbantott ki Luca hozzáállása. A futama végén ugyanis azt mondta, a felénél feladta, ilyet pedig egy élsportoló nem ejthet ki a száján a többiek szerint.

Az Exatlon Hungary Bajnok csapatában vitát szított az egyik versenyző, Luca hozzáállása. A lány a futama után azt mondta, a felénél feladta. Nem csoda, hogy társai kiakadtak. Szerintük egy élsportoló száját ilyen mondat nem hagyhatja el.

El voltam képedve ezen a kijelentésen. Egy Bajnok ilyet nem mondhat!

"Az biztos, hogy nagyon sokat számít a csapatnak, hogy ki milyen mentalitással tolja végig a pályákat" - mondta a versenyző, akinek kicsit meg is változott a Lucáról alkotott véleménye ezek után. "Ez a kijelentés egy kicsit megváltoztatta a hozzáállásomat Lucához. Nyilván azon leszünk, hogy megbeszéljük, tisztázzuk, ne maradjon tüske ezzel kapcsolatban" - árulta el Andris, aki nem tudná elképzelni, hogy ő hasonlót mondjon.

Feszültség a Bajnokoknál: Luca kijelentése mindenkit sokkolt Forrás: TV2

Janka is hasonló véleménnyel van a történtekről.

Eszméletlenül sokkolt Luca kijelentése, eszméletlenül nagyot csalódtam benne.

szállásra visszatérve tőle szerettük volna hallani a történteket, a gondolatait. Még Krisztián is felszólalt, aki sokszor csendesebb ilyen szituációkban. Én is elmondtam a véleményemet, sajnos nem fogadta jól, hogy mi ezzel is csak segíteni szerettünk volna, ő makacs volt, és nem fogadta be a segítségünket.

Forrás: TV2

Ha ezen nem tud változtatni, akkor ez nem csak a saját játékába, de a miénkbe is kerülhet.

"Soha ne mondd, hogy soha, de most mégis azt mondom, hogy ilyet soha nem mondanék. Rengeteget küzdöttem az elmúlt években, komoly sérülésekből kellett felállnom, ha csak 1 százalékom volt, azt is megragadtam. Eddigi életem során meg sem fordult a fejemben ilyen gondolat, az utolsó pillanatokig küzdenék."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.