Nagy Feró elárulta, mire költi a Kossuth-díjjal járó pénzjutalmat

MTVA -
pénzjutalom unoka Nagy Feró Kossuth-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kossuth-díjat kapott Nagy Feró. A kitüntetéssel komoly pénzjutalom is jár, amivel a zenésznek konkrét tervei vannak.

"Boldog vagyok, hogy rám is gonndoltak. Mágsem úgy tekintek rá, mintha csak én kaptam volna, hiszen köszönhetem a barátaimnak is, akikkel hosszú évtizeted óta együtt zenélhettem, velük lettem Nagy Feró. Évek óta minden alkalommal mondogatták nekem, hogy most már biztosan én kapom meg, de őszintén megmondom, soha nem készültem rá, soha nem mondtam, hogy nekem ez kijár. Inkább csak a pofámat jártatom" - mondta a Borsnak a zenész, aki az életében fontos szerepet betöltő barátainak írt egy köszönővelevet, amihez a Kossuth-díj fotóját is csatolta, hogy érezzék, ez nekik is jár.

Nagy Feró MTVA

Ferónak a pénzjutalommal konkrét tervei vannak: "Remélem, még ebben az évben megszületik a negyedik unokám, úgy érzem, ez a díj nekik is szól, főleg az anyagi részére gondolok, amit szeretnék majd rájuk költeni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.