Nagy László a napokban mutatta meg először barátnőjét, a fitneszmodell Sónyák Szilviát. Most kiderült, hogy a világklasszis kézilabdázó még nem vált el hivatalosan a feleségétől.

Nagy László és Sónyák Szilvia a napokban posztoltak először közös fotót az Instagramra, a nyilvánosság előtt is vállalva ezzel, hogy együtt vannak. Sokan úgy tudták, hogy a sportoló már régebben elvált feleségétől, ám kiderült, hogy hivatalosan még mindig házastársak. Erika most úgy döntött, hogy beadja a válókerestet - írja a Bors.

Nagy LászlóForrás: Sláget Téma

"Tekintettel arra, hogy Laci a gyermekem édesapja, most sem, és a jövőben sem fogok róla rosszat mondani, azonban éppen kiskorú lányunk érdekében szeretnék pár, a sajtóban megjelent tárgyi tévedést kijavítani. Nem igaz, hogy elváltunk, vagy válófélben voltunk, ahogy az sem, hogy már nem éltünk együtt. Ugyanannyit volt távol tőlünk, ahogy élsportolóként eddig is. Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, nálunk is voltak ilyenek, azonban válást nem indítottunk el. Eddig" - nyilatkozta a lapnak Erika, aki 2005-ben hozzá Nagy Lászlóhoz.