Gyászol Csocsesz - imádott felesége koronavírusban hunyt el

halál Csocsesz Covid-19 vírus koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
58 éves korában meghalt Csocsesz felesége. Az asszony intenzív Covid-osztályon feküdt, családja nem tudott személyesen elbúcsúzni tőle - írja a Bors.

"Kedves barátaim ismerőseim fájó szívvel és mérhetetlen fájdalommal tudatom,hogy kedves feleségem aki imádta az életet és mindennek tudot örülni...

58 éves korában 17 nap hatalmas küzdés után legyőzte őt a vírus. Itt hagyott bennünket, hiánya elviselhetetlen!! Nyugodj békében drága Gyöngyikém"

– írta Csocsesz a Facebookon.

"A poklok kínjait éltük át. Tegnap fél tizenkettőkör állt meg a szíve. Nem engedtek oda hozzá közvetlenül, mert az intenzív osztályon feküdt. Négy héttel ezelőtt még nem volt semmi baja. Egyszerűen hihetetlen, hogy aztán lélegeztető-gépre került. Az orvosok becsülettel küzdöttek az életéért, mindent megtettek, hogy megmentsék. Most itt van a fiam és a lányom is mellettem. Mindenki ki van borulva"

-mesélte a zenész a Borsnak.

Csocsesz és családja egy üvegfalon keresztül láthatta utoljára feleségét, így kellett elbúcsúzniuk tőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.