Így néz ki most a Huncutka sztárja - Alisan Porter idén lesz 40 éves

Huncutka Alisan Porter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
30 éve, 1991-ben forgatták a Huncutka című filmet, amiben az akkor 10 éves Alisan Porter elrabolta a nézők szívét. Mutatjuk, mennyit változott az évek alatt James Belushi filmbéli partnere.

Alisan Porter 2021 június 20-án tölti be negyvenedik életévét. A Huncukta óta ugyan szerepelt egy-két filmben, de átütő sikereket egyikkel sem ért el. Komolyabban kezdett zenével foglalkozni, több zenekart is alapított, mire a The Canyons-szal komolyabb sikereket értek el, de at áttörés itt is elmaradt. 2012-ben férhez ment Brian Autenrieth, és még azon a nyáron megszületett első közös gyermekük, majd 2014-ben megérkezett a kistestvér is. Alisan és Brian azonban 2017-ben elváltak.

Alisan 2016-ban jelentkezett a The Voice tehetségkutatóba, ahol Christina Aguilera mentoráltja lett, és meg is nyerte a versenyt. Azóta az énekéssel foglalkozik - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.