Eltemették Rubint Réka édesanyját

Forrás: Facebook/Rubint Réka -
édesanya Rubint Réka temetés Schobert Norbi Kazincbarcika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő délután a kazincbarcikai temetőben kísérték utolsó útjára Rubint Réka édesanyját, aki tragikus hirtelenséggel halt meg a koronavírus okozta szövődmények miatt.

Nehéz napokon van túl Rubint Réka és családja. Egy hete halt meg a fitneszedző édesanyja: Zsuzsanna egy családi látogatás után lett rosszul, lánya és unokái karjai között vesztette életét. Rékát és családját nagyon megviselték a történtek, de mint a nehéz helyzetekben mindig, most is a sport felé forult.

Eltemették Rubint Réka édesanyját Forrás: Facebook/Rubint Réka

"Együtt futunk az erdőben, Réka, én és a gyerekek is. Mindannyiunk lelkének jót tesz a napfény és a levegő, és Réka is ki tudja mozogni magából ezt a terhet. Mindig jobb kedve van az edzés után, ő a nehéz pillanatokban a futócipőjébe kapaszkodik. Természetesen itt van neki a családja és a barátaink is" - mondta Schobert Norbi Blikknek.

Réka még egy ideig nem még tér vissza az online edzésekhez, időre van szüksége, így türelmet kér az emberektől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.