várandósság kismama Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őszintén vallott a babavárásról és a benne végbemenő lelki folyamatokról Sáfrány Emese.

Sáfrány Emese boldogabb már nem is lehetne, ugyanis hamarosan életet ad kisfiának. Így vélekedik a babavárásról és annak lelki folyamatairól:

„Miben változott az életem a várandósság alatt? Először is, Ádámmal a kapcsolatom még mélyebb lett, hiszen egy igazán nagy dolog köt minket már össze. Mégis a legtöbbet a gondolkodásom és a prioritásom változott, körülbelül már minden a fiunk körül forog számomra. Már az, ahogy magamra vigyázok, nagyon szokatlan tőlem, ha azt nézzük, hogy korábban például mindig a legdurvább trükköket akartam megcsinálni a levegőben, most pedig a földre lehajlást is a legnagyobb óvatossággal teszem. Eddig is nagyon tervezős voltam, de most még határozottabban el tudom mondani, hogy látom magam egy, öt vagy tíz év múlva, mivel most érzem igazán, hogy az életem révbe ért" - írta Instagram oldalán a szexi celeb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.