5 igazán trendi ruhadarab tavaszra, amit biztosan elő tudsz ásni a szekrényed mélyéről

Forrás: Shutterstock -
fashion week tavasz farmerdzseki magazin ruhadarab espadrilles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vásárlás normális esetben szórakoztató dolog, ám mostanában nem ajánlatos az üzleteket járni a tökéletes tavaszi ruhadarabok után kutatva. Ráadásul sokkal környezettudatosabbak lehetünk, ha régen elfeledett cuccokat túrunk elő a szekrény aljáról. Mi is most erre buzdítunk! Biztosak vagyunk benne, hogy az idei tavasz trendi ruhadarabjai nálad is ott lapulnak. Mutatjuk, miket keress!

A menthetetlenül megérkezett a tavasz és reméljük, hogy az időjárás sem gondolja már meg magát. Ilyenkor elnyomhatatlan vágyat érzünk arra, hogy a ruhatárunkat felfrissítsük, elpakoljuk a gyapjúpulóverek és a kabátokat, és sokkal vidámabb, könnyedebb ruhadarabokra cseréljük őket. Shoppingolás és online rendelés helyett mi most arra kérünk, hogy az idei tavasz legtrendibb darabjait a saját szekrényedben keresd meg. Biztosak vagyunk benne, hogy óriási örömet okoz majd, ha régen elfeledett ruhadarabokat fedezel fel, és teljesen ingyen frissítheted fel a ruhatáradat. A következő viseletek ugyanis mindenki szekrényében megtalálhatók.

1. Farmerdzseki

Az átmeneti kabátok jolly jokere a farmerdzseki. Évek óta az örökzöldek közé tartozik, és úgy tűnik, egy darabig még nem is fog kikopni a kifutókról. Viselheted a klasszikus kék színben vagy bármilyen harsány, élénk árnyalatban is. 2021-ben mindent szabad, ha farmerról van szó. Azt gondolod, hogy a szekrényedben lapuló darab már maga mögött hagyta a legszebb éveit, esetleg az exed felejtette nálad a dzsekijét évekkel ezelőtt? Eláruljuk, hogy óriási szerencséd van! A used-look, azaz az elhasznált hatást keltő ruhadarabok rendkívül divatosak most, és ha ehhez még túlméretezett is a dzsekid, végképp nyert ügyed van!

Az átmeneti kabátok jolly jokere a farmerdzseki Forrás: Shutterstock

2. Midi szoknya vagy ruha


Az elmúlt években kétségtelenül a mini tartolt, de idén utolérte a midi! Alig akad olyan ruhadarab, amit a midi szoknyáknál és ruháknál jobban kedvelnénk. Egy közepes hosszúságú szoknya tökéletes viselet egy hűvösebb tavaszi reggelen, ráadásul végtelen lábakat varázsol.

Egy közepes hosszúságú szoknya tökéletes viselet egy hűvösebb tavaszi reggelen Forrás: Shutterstock

3. Lenge felsők

Kezeket fel, ki unja már a pulóvereket? Alig vártuk, hogy elpakolhassuk őket, és felváltsák helyüket a lenge blúzok, ingek. Selyem, sifon felsők vagy viszkóz ingek - idén tavasszal bármi jöhet! Viselhetjük farmerrel, betűrve, vagy midi szoknyával is. Idén tavasszal a cukorka-színek és az állatmintás darabok lesznek a legkeresettebbek, amik szintén reneszánszukat élik.

Selyem, sifon felsők vagy viszkóz ingek - idén tavasszal bármi jöhet Forrás: Shutterstock

4. Túlméretezett pólók

Az elmúlt években megkerülhetetlenné váltak a túlméretezett felsők, és a diadalmenetük idén sem ér véget. Biztosak vagyunk benne, hogy korábban te is beszereztél belőlük párat, így azokat idén is vedd elő bátran. Ha mégsem találsz ilyesmit a szekrényedben, nyugodtan nyúlj le a párodtól alkalomadtán egy férfi pólót.

Az elmúlt években megkerülhetetlenné váltak a túlméretezett felsők Forrás: Shutterstock

5. Espadrilles


Coco Chanel óta az espadrilles-ek tulajdonképpen kiirthatatlanok a divat világából. És ez miért pont idén változna? Ássuk elő gyorsan a kedvenc darabjainkat a cipősszekrény mélyéről, és élvezzük az ibizai hangulatot! Sem színben, sem mintában, sem fazonban nincs megkötés, a magassarkú darabok ugyanolyan divatosak lesznek idén, mint a laposak.

Sem színben, sem mintában, sem fazonban nincs megkötés Forrás: Shutterstock



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.