Botrány: egy pedofil Opitz Barbi nevében kér meztelen fotókat kislányoktól

Opitz Barbi pedofilia botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas felháborodást váltott ki a szülők körében, hogy egy pedofil visszaél Opitz Barbi nevével és fotóival és a popsztár nevében kér meztelen képeket a rajongó kislányoktól.

Opitz Barbi, aki főleg a fiatalabb kislányok körében népszerű, szívesen levelezget rajongóival közösségi oldalain. Ezt használta ki az a pedofil, aki Barbi fotói felhasználásával létrehozott egy kamu profilt és az énekesnő nevében irogat fiatal lányoknak. Az egyik szülő ellenőrizte kiskorú gyermeke levelezését, így lett figyelmes a feltehetően pedofil férfi szokatlan kérésére. A szülő ezután Facebook bejegyzésben figyelmeztette szülőtársait - írja a Bors.

A kamu profil mögött álló személy először csak chatelni kezd a naiv kislányokkal, majd a beszélgetés elmélyülése után már könnyen ráveszi őket, hogy először ruhás, majd meztelen képet küldjenek magukról.

Opitz Barbi énekes Fotó: Polyak Attila - Origo

Opitz Barbi nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, viszont kiadott egy közleményt, melyben kiemeli, ő sosem kérne egy követőjétől sem meztelen képet. Rajongóit arra kéri, hogy ha találkoznak a kamu profillal, mindenképpen jelentsék.

- nyilatkozta az egyik szülő a téma kapcsán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.