"Bármit megadnék, ha most itt lennél velem" - testvére üzent az eltűnt oroszlányi lánynak

Forrás: Shutterstock -
Oroszlány eltűnt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 15 éves lány napok óta nem ad magáról életjelet, egy barátnőjével egyűtt tűntek el. Testvére a közösségi oldalon keresztül üzent neki. 

A 15 éves lány egy barátnőjével együtt tűnt el, egyikük sem érkezett vissza az oroszlányi, Kecsédi utcai lakásotthonba. Április 17-én látták utoljára, azóta nem elérhető, életjelet nem ad magáról, tartózkodási helye ismeretlen.

"Egy jó testvér olyan, mint egy tükör, de nagyítós tükör, és nem árt néha belenézni. Én számíthatok rád, te pedig rám, ez így van rendjén... Bármit megadnék, ha most itt lennél velem és látnálak mosolyogni. Jó szorosan magamhoz ölelnélek, beszélgetnénk egy hosszú éjszakát, a kis lelkedet helyre tennénk ketten. Hiányzol nagyon. Én egész idáig nem tudtam mi a jelentése a testvér szónak, most már tudom: mintha a szívemet kitépték volna. Tűzbe mennék érted" - idézi testvére szavait a Ripost.

A lány 165 centiméter magas, 43 kilogramm. Eltűnésekor világosbarna nadrágot, bordó kabátot és fekete sportcipőt viselt.A család most fél millió forintot ajánlott fel annak, aki megtalálja a lányt és beviszi a rendőrségre, hátha így előbb nyomára bukkannak.

Aki látta esetleg, vagy tudja, hol lehet, az hívja a rendőrséget a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát.

VAGY HÍVJA A KÖVETKEZŐ SZÁMOT:

06 20 324 7983

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.