Lefotózta és továbbsétált: a fiatal nem segített a gödörbe esett férfin, aki másnapra meghalt

halál segítségnyújtás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrök keresnek egy férfit, aki Budafokon a gyanú szerint - ahelyett, hogy segítséget nyújtott volna - lefotózott egy gödörbe esett embert, aki aztán belehalt sérüléseibe.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken közölte a police.hu oldalon, hogy egy férfi november 6-án 20 óra körül, a XXII. kerületi Pék utca és Ady Endre utca kereszteződésénél - ismeretlen körülmények között - fejjel előre beleesett egy útmenti gödörbe.

Percekkel később egy fiatal férfi sétált arra, aki észrevette a gödörben lévő embert, de

ahelyett, hogy segített volna neki, lefotózta és továbbsétált.

A segítségre szoruló férfit másnap reggel holtan találták meg a gödörben.

Az esetet rögzítette egy kamera, és a rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik látták a fiatal, vékony, magas férfit, aki világos nadrágot és világos felsőt, valamint hosszú, sötét kabátot viselt vagy bármilyen információjuk van az esetről. A rendőrség az ügyben segítségnyújtás elmulasztása miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.