Egy 13 éves fiút halálra zúzott egy kukásautó, miközben egy konténerben aludt

halál kukásautó gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédia történt az ausztráliai Port Lincolnban kedden reggel, miután egy 13 éves fiú és barátai elaludtak egy ipari konténerben. A fiúk nem voltak hajléktalanok, így senki nem érti, mit kerestek a kukában.

Egy 13 éves iskolásfiút halálra zúzott egy kukásautó, miközben az egyik konténert űrítette ki. Mint kiderült, a konténerben éppen három fiú aludt, akik ismeretlen okból kifolyólag másztak be oda. Az egyik 11 éves fiú súlyos sérüléseket szenvedett, míg a harmadik fiúnak sikerült sértetlenül kimásznia és riasztania a sofőrt - írja a Daily Star.

Három fiú úgy döntött, hogy egy konténerben töltik az éjszakát, tragédia lett a vége. Forrás: [origo] videó

A tragédia helyi idő szerint reggel 5.20-kor történt kedden Port Lincoln-ban, Ausztrália déli részének nyugati partján. A két fiú, akik túlélték az esetet sokkos állapotba kerültek, így időbe telik, amíg a rendőrség ki tudja őket hallgatni. A rendőrség kiemelte, hogy a három fiú nem volt hajléktalan, volt hova hozzamenniük, így különösen érthetetlen, miért éppen egy konténerben hajtották álomra a fejüket. A kukásautó sofőrjét is nagyon megrázta az eset, érthető módon nem vette észre, hogy a fiúk a kukában alszanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.