Katzenbach Imre özvegye nem tágít férje gyilkossági ügyének vádlottja mellől: kitart mellette

Forrás: nso.hu -
házasság özvegy Katzenbach Imre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Katzenbach Imre meggyilkolásával összefüggésbe hozható személyek egyikével kötött házasságot a focista özvegye. Azután is kitart mellette, hogy kiderült, férjének is köze van az ügyhöz.

Katzenbach Imre, 2009. szeptember 28-án tűnt el XVII. kerületi otthonából. Maradványaira pedig idén október 23-án találtak rá Baranyajenő térségében. Az egykori labdarúgó eltűnésének időszakában fontos szereplője volt az úgynevezett Eclipse-botránynak. A milliárdos adócsalás miatt több év börtön várt volna rá.

Katzenbach Imre Forrás: nso.hu

Mint ismert, meggyilkolásával több személy is összefüggésbe hozható, köztük H. Attila, aki a focista eltűnése után házasságot kötött Katzenbach Imre özvegyével. Együtt nevelték a nő lányát, aki korábban azt nyilatkozta, elszomorítónak tartja, hogy egy olyan személynek sikerült a családjuk bizalmába férkőzni, akit a rendőrség az édesapja meggyilkolásával kapcsolatban gyanúsít. H. Attila ügyvédje elárulta, nem tudja, mi lesz a jövőben a gyanúsított és az özvegy kapcsolatával, de tartják a kapcsolatot. "

Imre felesége akkor sem hagyta el Attilát, miután kiderült, hogy tudott férje megöléséről. Sőt, Attila most azt szeretné, ha a nőt és a lányát megvédené a rendőrség,

Blikknek

Kiderült, hogy miért kerültek kézre Katzenbach Imre gyilkosai: ezt nyilatkozta az ügyvéd

Három embert tartóztattak le nemrég, akik Katzenbach Imre meggyilkolásával hozhatók összefüggésbe. Az egyikük Curtis testvére, Sz. Lajos, a másik két ember pedig H. László és L. István. Sokáig úgy tűnt, ők egy vádalku miatt kerülhettek kézre, H. Attila, az ügy negyedig gyanúsítottja ugyanis már börtönbüntetését töltötte. Most az ő ügyvédje nyilatkozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.