Kiderült, hogy miért kerültek kézre Katzenbach Imre gyilkosai: ezt nyilatkozta az ügyvéd

gyilkosság Sz. Lajos Katzenbach-gyilkosság vádalku Katzenbach Imre Curtis testvére
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három embert tartóztattak le nemrég, akik Katzenbach Imre meggyilkolásával hozhatók összefüggésbe. Az egyikük Curtis testvére, Sz. Lajos, a másik két ember pedig H. László és L. István. Sokáig úgy tűnt, ők egy vádalku miatt kerülhettek kézre, H. Attila, az ügy negyedik gyanúsítottja ugyanis már börtönbüntetését töltötte. Most az ő ügyvédje nyilatkozott.

Katzenbach Imre különböző gazdasági bűncselekményekben vett részt, ez okozta a férfi halálát. A meggyilkolásával összefüggésbe hozható három személyt (H. Lászlót, Sz. Lajost, valamint L. Istvánt) a TEK tartóztatta le, és sokáig úgy vélték, egy vádalku miatt kerülhettek kézre. A jelenleg is börtönben ülő H. Attila ügyvédje azonban ezt cáfolta.

Törőcsik András (b) és Katzenbach Imre (j) az MTK-VM öltözőjében edzés előtt. Forrás: MTI/Németh Ferenc

A másik fontos sarokpontja a történetnek, hogy ő nem vádalkut kötött, ahogy ez sokszor elhangzott már,

H. Attila nem tagadja, hogy ő volt a az a személy, aki megbízta Sz. Lajost és társát a focista megölésével. Ő azonban egy gazdag vállalkozó - jelenleg ő is letartóztatásban van - utasítását hajtotta végre. H. Attila nem volt jelen a gyilkosságkor, viszont azt követően összeházasodott a férfi özvegyével.

Durva részlet derült ki: a meggyilkolt focista özvegye az egyik gyanúsítottal házasodott össze

Kiderült, hogy Katzenbach Imre meggyilkolásával gyanúsított egyik személlyel kötött házasságot a focista özvegye. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Imre felesége akkor sem hagyta el Attilát, miután kiderült, hogy tudott férje megöléséről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.