Ledöbbent a főbérlő, amikor benyitott a saját lakásába és meglátta, mi van a sarokban

hüllő támadás főbérlő lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robi teljesen sokkot kapott, amikor benyitott lakása ajtaján és egy óriási hüllőt pillantott meg a sarokban. Rettenetesen megijedt, mert még soha nem találkozott ekkora állattal. 

Robi bérlője már egy ideje nem fizette a bérleti díjat, ezért úgy döntött, hogy utánajár a dolgoknak és meglátogatja Ferit az albérletben. Mikor benyitott az ajtón, teljesen ledöbbent.

"A szoba sarkában láttam, hogy valami mozog. Egy deszkákból összerakott tákolmány volt a sarokban, nevezzük terráriumnak. Belenéztem, és akkor vettem észre, hogy alul egy óriáskígyó pihen! Megijedtem, mert nem mindennap találkozom ilyen állattal" - mesélte a hihetetlen történetet.

Azonnal hívta az állatbefogót, aki megpróbálta elfogni a kígyót - írja a Bors.

"A szakember megállapította, hogy egy 2,5 méteres tigrispiton van a szobámban, ami nem harapással, hanem fojtással öl. Az állatot azért volt nehéz hatástalanítani, mert nagyon éhes volt, és rátekeredett a szakember kezére, amit teljes erőből elkezdett szorítani. Ráadásul a piton valahogy megszúrta a befogót, ezért a keze elkezdett vérezni"

- idézte fel Robi.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

Végül azonban Robi barátnője hozott egy szemetes zsákot, amiben el tudták szállítani a mérges és kiéhezett állatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.