Hatalmas tűz ütött ki Lőrinciben - 5 városból érkeztek tűzoltók a helyszínre

Forrás: Facebbok/BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság -
műanyag Lőrinci hulladék tűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
  Műanyag darálék okozta az egyik lőrinci cég telephelyén keletkezett tüzet az éjszaka. 

"Műanyag darálék ég körülbelül száz négyzetméteren egy Vörössápi utcai telephelyen, Lőrinciben. A tűzhöz a hatvani hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a lángok oltását. A helyszínre aszódi, gyöngyösi, gödöllői és jászberényi hivatásos egységeket, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is riasztották" - olvasható az Agria Tv Bt Facebook-oldalán.

A tűzhöz a hatvani tűzoltókat riasztották, akik megkezdték az oltást. A helyszínre aztán az aszódi, a gyöngyösi, a gödöllői és a jászberényi egységeket, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is kihívták.

Hatalmas tűz ütött ki Lőrinciben - 5 városból érkeztek tűzoltók a helyszínre Forrás: Facebbok/BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Szemtanúk szerint a darálék még reggel is ontotta magából a füstöt, amit a szél a szomszédos Hatvan felé fújt - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.