Öngyilkosságnak álcázta tettét: több nőt is megölt az olasz sorozatgyilkos

Forrás: -- -
gyilkosság prostituált öngyilkosság sorozatgyilkos emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy magyar prostituáltat és egy ügyvédnőt is megölt egy olasz gyilkos Castelfrancóban. A két bűncselekményben egy a közös: a férfit mindkettőt öngyilkosságnak tüntette fel.

Mata Arietta 2018-ban halt meg, amikor olasz kuncsaftja, Pasquale C. 700 euróért végzett vele. A férfi öngyilkosságnak akarta feltüntetni tettét: a prostituált élettelen testét a vonatsínekre fektette. A környék ipari kamerái azonban lebuktatták, ugyanis felvették, ahogy a férfi a lánnyal beszélget és együtt indulnak el az állomáshoz közeli bokros területre - írja a Bors.

vonatsín Forrás: --

A nyomozók most egy másik ügyet is elővettek, mely során szintén úgy tűnt, hogy egy ügyvédnő saját kezével vetett véget életének, még pedig úgy, hogy magára gyújtotta a lakását. Kiderült, hogy az 56 éves Elena Morandival is Pasquale végzett: begyógyszerezte, ágyába fektette, majd rágyújtotta a heverőt.

A rendőrség most több régi aktát végignéz újra, azt gyanítják, hogy több áldozata is lehet az olasz sorozatgyilkosnak.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.