A budapesti pár vitatkozni kezdett, ami odáig fajult, hogy a férfi egy késsel hasba szúrta párját. A nő hiába kérte, nem hívott mentőt hozzá, inkább eltüntette a nyomokat.

Egy Budapesten élő pár azon vitatkozott össze még 2020 októberében, hogy a nő feljelentette párját, az ugyanis az építkezésről, ahol dolgozott, ellopott egy táskát, és a mosógépbe rejtette.
A 42 éves férfi ellen eljárás indult, ezért nagyon megharagudott a párjára. Így ezt követően számon kérte őt. A vitájuk odáig fajult, hogy a férfi egy késsel hasba szúrta a nőt.

A fotó illusztráció.Forrás: Thinkstock

Ezután próbálta elállítania vérzést, és bekötözni a sebet, ám ez nem segített. Párja kérte, hogy hívjon mentőt, de nem tette. Ezért a sebesült a gondnoktól kért segítséget, miközben párja igyekezett eltüntetni a nyomokat. A kést elvitte, ám amikor hazafelé jött, már a rendőrök várták, és elfogták - írja az ügyészség.hu.

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette a vád ellene, végrehajtandó börtönbüntetés kiszabására és közügyektől való eltiltásra tett indítványt a Fővárosi Főügyészség.