Összeverte, majd kirabolta áldozatát egy férfi Kiskunfélegyházán

Forrás: Shutterstock -
verekedés Kiskunfélegyháza rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2021. június 9-én egy 39 éves férfi tett bejelentés a rendőrségre, akit május 26-án este kiraboltak az egyik kiskunfélegyházi parkban - írja a Police.hu.

A sértett a nyomozóknak elmondta, hogy hazafele sétált, amikor egy ismeretlen elé lépett, és pénzt követelt tőle. A férfi közölte, hogy nincs nála készpénz, ezért támadója többször megütötte. Az áldozat az ütések következtében elesett, bántalmazója pedig kihasználva a lehetőséget, elvette a földön fekvő férfi tárcáját, majd elmenekült a helyszínről.
A rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként június 10-én elfogták a rablással gyanúsítható helyi lakost, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek.

Összeverte, majd kirabolta áldozatát egy férfi Kiskunfélegyházán (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság munkatársai a 21 éves férfi letartóztatását kezdeményezik. A fiatal további vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítható. A nyomozók megtalálták a pénztárcát, amit vissza is adtak a tulajdonosnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.