Halott anyja mellett próbálta életben tartani újszülött öccsét a kislány

Forrás: Shutterstock -
anya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 32 éves édesanya túladagolta magát, és meghalt, így újszülött fia és kislánya teljesen egyedül maradt napokig. A csecsemő nem élte túl.

Több napig volt összezárva halott édesanyjával a két kisgyerek. A 32 éves Tiffany Spears túladagolta magát metamfetamin és fentanil keverékével magára hagyva újszülött kisfiát és nagyobb kislányát. A nagyobbik gyerek nem igazán fogta fel mi történt, mégis próbálta életben tartani testvérét, száraz tojással igyekezett megetetni. Ám sajnos a kisfiú nem élte túl.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

Végül az anya felügyelőtisztje talált rájuk, aki benézett a lakás ablakán és látta, hogy a kislány felügyelet nélkül rohangál.

Tiffany holttestét a fürdőszobában találták meg, a fiáét pedig a hálóban. Az orvosszakértők megállapították, hogy túladagolás történt – írta a Crime Online.

Még felnőtekkel is megesik, hogy napokig együtt élnek egy holttesttel, mert nem jelentik be a párjuk halálát. Egy alkoholista férfi is ezt tette, hogy használhassa a neje bankkártyáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.