A csatornába csúszott, és megfulladt a 9 éves kisfiú: szülei sírva ölelték magukhoz holttestét

Forrás: Shutterstock -
halál holttest megfulladt fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, vízbe fulladt egy kilenc éves fiú vasárnap délelőtt Hajdú-Bihar megyében. Most megrázó részletek láttak napvilágot a tragédiáról.

Vidám, szünidei programnak induló játékból lett borzasztó tragédia a Hajdú-Bihar megyei Bárándon. Egy helyi tanyán dolgozó pár, Imre és Icuka magukkal vitték 9 éves kisfiukat, Imikét oda, ahol dolgoznak. A kiskamasz egy 6 éves kislánnyal játszott épp, amikor játék közben belecsúszott a Hamvas-csatornába, és bár a szülők rögtön a gyerek után ugrottak, már nem lehetett segíteni a kisfiún.

A csatornába csúszott, és megfulladt a 9 éves kisfiú (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A kisfiú szülei azonnal a fiuk után vetették magukat a csatornába, és kihúzták Imit a vízből, de már késő volt.

A tragédia után a helyszínre mentőhelikopter is érkezett, megpróbálták a gyermeket újraéleszteni, de hiába. A mentők nem csak Imikét, de 6 éves játszótársát is kórházba vitték, feltehetőleg a kislány sokkot kapott, de állapota stabil.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.