Ezért nem mutatja meg fiait a képein Sarka Kata - Hatalmas melleiben azonban gyönyörködhetünk

Sarka Kata dekoltázs kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dekoltázshangsúlyos fotót tett közzé az Instagramján Sarka Kata. Ahogy az lenni szokott, a követők egy része odavan érte, mások szerint pedig nem kellene folyton mutogatnia magát. 

"Minden ember életében... csak egy nő létezik, akivel a tökéletes harmónia szintjére tud jutni, s ugyanígy minden nő életében csak egyetlen férfi létezik, akivel teljessé válhat. Az egymásra találás azonban a Sors apró dolgaitól függ" - tett közzé egy idézetet Sarka Kata az Instagramján.

A kommentelőknek feltűnt, hogy Kata a fotó hátterében a teraszt kitakarta - meg is kérdezték tőle, hogy mi az oka. Kata elárulta, azért, mert a nagyobbik fia, Dávid nem szeret szerepelni. A hozászólásokból az is kiderült, hogy a követők nagyon szeretnék látni Kata harmadik gyerekét is, ugyanis őt soha nem mutatja a fotókon. Kata legkisebb gyereke 2019 tavaszán született.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.