Rubint Réka-botrány - Schobert Norbi elmondta, miért ő reagált felesége helyett a kritikákra

Rubint Réka kritika balettművész Operaház Schobert Norbi Schobert Norbert Magyar Állami Operaház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is beszámoltunk, az Operaház egyik művésze, Juratsek Julianna a közösségi oldalán fejezte ki nemtetszését az intézmény jövő évi, nőnapi programjával kapcsolatban, amit Rubint Réka prezentálna. Schobert Norbi ezt természetesen nem hagyhatta szó nélkül, közösségi oldalán mondta el véleményét. Nem kellett sokat várni, a balettművész is válaszolt a fitneszguru kemény szavaira. A kommentháború most ott tart, hogy végre az érintett, Réka is nyilatkozott, és Norbi is elárulta, hogy miért ő válszolt felesége helyett a kritikákra.

"Olyan dolgot támadtak meg a balettosok, amit csak ötlet szinten van meg, Réka még nem írt alá szerződést. Azért szólaltam meg ott a kommentben és azért beszélek itt is, mert szeretném egyértelművé tenni, hogy senki sem kérdőjelezheti meg Rubint Réka szakmai hitelességét. Senki! Egy 25 éves szakmai múlttal, az országban a legtöbb szakmai elismeréssel rendelkező, TF-et végzett edzőről senki sem beszélhet így. Réka nem jelentkezett erre az eseményre, Rékát hívták. Ha hívják, akkor pedig megy, mert ő ilyen. Ha van szabadideje, amiből elhiheti mindenki, hogy nagyon kevés van, akkor megy, mert meg szeretné osztani másokkal is a mozgás örömét. Nem pénzért csinálja, nincs erre rászorulva. Most már csak azért is el fog menni, ha leszerződnek. Hogy találkozhasson azokkal, akik szeretettel fogadják. Aki meg nem kíváncsi rá, az ne menjen oda. Nem kötelező program" - mondta Norbi a Borsnak.

Schobert Norbi elmondta, miért ő reagált Réka helyett a kritikákra Forrás: TV2

Amikor nekiszegezték a kérdést, hogy miért ő válaszolt a kritikákra és nem Réka, ezt felelte:
"Ha válaszolna, fel kellene vennie a kesztyűt, illetve le kellene mennie arra a mocsári szintre, ahol ez említett bejegyzés bűzölög. Réka soha, senkivel nem beszélne olyan stílusban, mint amilyenben megnyilvánult ez a balettművész. nem ezzel akarunk hírnevet szerezni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.