Egy banán miatt kellett újraéleszteni egy négyéves kisfiút a strandon - videó

Forrás: bukkszekfurdo.hu -
kisfiú strand életmentés Bükkszék banán újraélesztés csúszda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bükkszéki strandon egy négyéves kisfiút újra kellett éleszteni, miután lecsúszott a csúszdán. Kiderült, hogy mi volt valójában az oka a szörnyű balesetnek.

A kisfiú az élménycsúszdák egyikén csúszott le, de végül nem azon, amelynek alján az apja várta. A négyéves, amikor leért, feltehetően elveszítette egyensúlyát. Mivel nem bukkant elő, keresni kezdték. Az úszómester segítségével hamarosan megtalálták, de már nem lélegzett.

A csúszdák veszélyekkel is járhatnak. Forrás: bukkszekfurdo.hu

Nemrégiben derült ki, hogy a gyerek banánt majszolt a csúszdán, amikor vízbe csobbant, és emiatt történt igazából a baleset – közölte a Tények.

Szerencsére egy szabadnapos ápolónő is odaérkezett, aki azonnal megkezdte az életmentést, miközben a mentőket is értesítették. Az ápolónőnek köszönhetően a kisfiút már stabil állapotban szállították az egri kórházba megfigyelésre, ahonnan már épségben haza is mehetett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.