"Nem csodálkoztunk volna, ha ebből a szörnyetegből lenyúlik egy kedves kis tornádó" - Brutális felhőt fotóztak Tiszacsege mellett

időjárás-előrejelzés viharfelhő vihar Tiszacsege időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durva felhőt fotóztak a tegnapi viharokkal kísért frontátvonulás alatt Tiszacsegénél. A fotót az Időkép mutatta meg közösségi oldalán.

Azt írták: "Nem csodálkoztunk volna (legalábbis a látvány alapján), ha ebből a szörnyetegből lenyúlik egy kedves kis tornádó - Tiszacsege mellett kapta lencsevégre "Koboldozat" nevű észlelőnk a felhőcsodát, köszönjük!"

A kommentek között aztán csak úgy özönlöttek a jobbnál-jobb fotók a viharról, és a különböző égi képződményekről, jégesőről, kicsavart fákról.

Hullámzó hidegfront vonult át tegnap, augusztus elsején az ország fölött, amit heves zivatarok kísérték. Kisújszálláson és Szentesen közel 100 km/órás széllel csapott le a vihar, a Balatonnál szupercellák keletkeztek, jégeső, felhőszakadás, szélvihar kísérte vonulásukat. Níregyházán rengeteg fa dőlt ki.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.