Borzasztó: 33 év után szólalt meg a gyászoló anya, akinek férje baltával végezte ki ikerfiait

Forrás: Shutterstock -
gyászoló gyász kivégzés tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas tragédia történt 33 évvel ezelőtt: egy elborult férfi brutálisan kivégezte 8 éves ikerfiait. P. József az egész családját le akarta mészárolni, és kis híján feleségével is végzett...

A kegyetlen gyilkost először halálra ítélték, amit később életfogytiglani börtönre enyhítettek. A férfi 2009-ben szabadult, a Blikk pedig megtalálta a gyászoló édesanyát, aki elmondta, mi történt vele az elmúlt 33 évben, és a tragédia részleteit is felidézte.

"Először begyógyszerezte őket, aztán az egyiküket fojtogatta, majd a balta éles és tompa felével is lesújtott a fejére. A másikuk testébe áramot is vezetett, aztán őt is agyonütötte. Velem is végezni akart, még a székhez is odakötözött, de végül elengedett"– sorolta megtörten a nő.

Forrás: Shutterstock

Nagyobbik fiuk, a 13 éves Zoltán egy évvel korábban, 1987 nyarán egy iskolai táborban vízbe fulladt, a férje aztán csalásért börtönbe került, és ott tudta meg, hogy a nő válni akar tőle. A férfi ekkor kattant be és készült fel a borzalmakra. Az asszony fiai együtt vannak eltemetve Heréden, fotóik a mai napig az asszony házának falait díszítik.

A falubeliektől azóta azt is megtudtam, hogy meghalt. Sajnáltam, hogy annak idején nem végezték ki, megváltás volt számomra a halála. Nem telik el nap úgy, hogy a fiaim ne jutnának eszembe. Álmodni is gyakran szoktam velük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.